You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Livrare GRATUITA peste 199 lei - Tel: 0725 775 402

  • Coșul este gol!

LIVRARI


Cum platesc si cum se face livrarea?


Pentru produsele achizitionate de pe www.kingzjeans.ro ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata: plata ramburs la livrarea coletului. In acest moment nu se fac plati online. Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, iar acestea se livreaza intre 2 si 6 zile lucratoare. Comenzile vor fi livrate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Disponibilitatea fiecarui produs este actualizata periodic, dar exista totusi situatia putin probabila a comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc.

In situatii speciale (sarbatori, perioade de varf, etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de prelucrare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekend si in perioada sarbatorilor legale.


Metoda de livrare


Livrarea prin curierat rapid

Coletul va fi directionat la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Pe fiecare colet vor fi trecute datele de contact ale destinatarului, necesare in cazul in care curierul nu poate ajunge usor la destinatia mentionata. Datele vor fi preluate din formularul de comanda.

Comenzile pot fi plasate de luni pana duminica.

 

Care sunt taxele de livrare?

 

Sumele afisate includ TVA. Taxa de livrare se adauga la valoarea comenzii, astfel incat pretul achitat catre curier pentru a intra in posesia pachetului reprezinta costul comenzii plus taxa de livrare

 Livrarea este gratuita la produsele peste 199 Lei.

Tarife curierat rapid pentru comenzile mai mici de 199 Lei


     Livrare in Bucuresti – 7,5 Lei 

Livrare in tara – 17 Lei


Costul transportului in cazul unui retur este suportat de client. Exceptie facand cazul in care SC ADIRA GARMENTS SRL este direct responsabila pentru o comanda trimisa gresit.


Pot returna un produs / o comanda?


Conform Art. 7 Alin. 1 din OG 130 / 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii Nr. 51 / 2003, care aproba Ordonanta, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe dereturnare a produselor”. In acest caz, Clientul se obliga sa notifice SC ADIRA GARMENTS SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail / fax etc.) in termen de maxim 30 zile lucratoare de la primirea produselor.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 30 zile lucratoare de la primirea coletului. In caz contrar SC ADIRA GARMENTS SRL poate refuza coletul.

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila SC ADIRA GARMENTS SRL – colete deteriorate, produse gresit facute / gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul initial, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu www.kingzjeans.ro).

Clientul se obliga ca inainte de expedierea returului sa completeze si sa trimita FORMULARUL DE RETUR aflat pe site.