You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Livrare GRATUITA peste 199 lei - Tel: 0734 582 841

  • Coșul este gol!

Set de instrumente pentru managementul datelor tale personale, colectate de kingzjeans.ro

Aceasta pagina iti ofera toate optiunile legate de managementul datelor tale personale colectate de kingzjeans.ro
Dupa ce faci o solicitare de stergere sau restrictionare a procesarii datelor tale, vei primi un email cu un link pentru a autoriza solicitarea.

Solicita sa primesti datele personale

Iti vom trimite o copie a tuturor datelor tale personale pe care le posedam in acest moment. De asemenea, datele vor fi intr-un format comun astfel incat sa il poti trimite altor colectori de date, dupa cum si daca doresti! De asemenea, pentru a ne asigura ca nu omitem solicitarea ta, te rugam sa ne trimiti si un email, pentru orice eventualitate, pe contact@kingzjeans.ro cu detalii despre solicitarea facuta! Iti multumim si iti dorim o zi buna!

Editeaza datele

Pentru a edita datele personale, trebuie sa te loghezi in contul de pe kingzjeans.ro

Sterge datele

Datele tale personale, inclusiv cele legate de cont dar si informatiile de tipul: bonusuri, puncte de recompensa, istoria comenzilor, etc, vor fi sterse complet si definitiv din sistemul nostru iar aceasta operatie este ireversibila. Odata sterse datele, nu mai pot fi recuperate sub nicio forma. De asemenea, pentru a ne asigura ca nu omitem solicitarea ta, te rugam sa ne trimiti si un email, pentru orice eventualitate, pe contact@kingzjeans.ro cu detalii despre solicitarea facuta! Iti multumim si iti dorim o zi buna!

Restrictioneaza procesarea datelor tale

Restrictionarea datelor personale este o alternativa la stergerea datelor: vom continua sa stocam datele tale, dar nu le vom procesa pana nu elimini tu restrictia. Nu vei putea sa iti accesezi contul de pe kingzjeans.ro pana nu va fi eliminata aceasta restrictie. Daca datele tale sunt necesare pentru ca noi sa iti putem procesa comeanda sau pentru a indeplini obligatiile ce ne revin printr-o eventuala obligatie existenta ce ne revine (returul unui produs, returul sumei, etc), nu vom putea sa dam curs solicitarii tale pana nu solutionam cele de mai sus: returul sumei sau returul produsului, etc. De asemenea, pentru a ne asigura ca nu omitem solicitarea ta, te rugam sa ne trimiti si un email, pentru orice eventualitate, pe contact@kingzjeans.ro cu detalii despre solicitarea facuta! Iti multumim si iti dorim o zi buna!

Anuleaza restrictionarea procesarii datelor tale

Restrictia asupra datelor tale personale va fi eliminata si vom putea sa iti procesam datele in continuare. De asemenea, pentru a ne asigura ca nu omitem solicitarea ta, te rugam sa ne trimiti si un email, pentru orice eventualitate, pe contact@kingzjeans.ro cu detalii despre solicitarea facuta! Iti multumim si iti dorim o zi buna!

Retragerea unei aprobari

Retragerea aprobarii privind procesarea datelor tale personale, colectate pe baza aprobarii tale (ex: pentru scopuri legate de marketing direct) reprezinta faptul ca nu vom mai procesa datele tale pentru scopurile cu care ai fost de acord initial si, daca nu mai avem alte obligatii legale fata de tine, cum ar fi procesarea comenzilor plasate de tine, toate datele tale personale vor fi sterse definitiv si ireversibil. De asemenea, pentru a ne asigura ca nu omitem solicitarea ta, te rugam sa ne trimiti si un email, pentru orice eventualitate, pe contact@kingzjeans.ro cu detalii despre solicitarea facuta! Iti multumim si iti dorim o zi buna!
Introdu adresa de email cu care ai creat contul ale caror date doresti sa le stergem. Te vom putea identifica drept proprietarul acestor date si vom putea lua masurile necesare. Pe aceasta adresa de email iti vom trimite codul de autorizare pentru stergerea datelor!